Para Ořechy

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Složení: Jádra para ořechů

Země původu : Brazilie

Alergeny : Skořápkové plody

Balení: pevný doypack sáček se ZIP uzávěrem je vyroben ze 2 vrstev PET/PE.

Měrná cena od 346,15 Kč / 1 kg
od 112 Kč
Kategorie Skořápkové plody
Zvolte variantu
Kód produktu 153/250 Velikost: 250g Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do: 19.5.2021
112 Kč
   
Kód produktu 153/500 Velikost: 500g Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do: 19.5.2021
207 Kč
   
Kód produktu 153/1KG Velikost: 1kg Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do: 19.5.2021
389 Kč
   
Kód produktu 153/5KG Velikost: 5kg Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 19.5.2021
1 816 Kč
   
Kód produktu 153/20K Velikost: 20kg Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 19.5.2021
6 923 Kč
   
 

Para ořechy jsou plody juvie ztepilé, vysokého stromu dorůstajícího výšky až 50 m. Jedná se o jeden z nejvyšších stromů Amazonie, kde se přirozeně vyskytuje. Para ořechy jsou velice oblíbené pro své nutriční hodnoty. Mají vysoký obsah vlákniny a nízký obsah cukru.

Velmi kvalitní bílkovina para ořechů se vyrovná bílkovině slepičího vejce. Tyto ořechy mají velké množství vitaminu skupiny B a jejich pravidelná konzumace pomáhá při neuralgických bolestech a zánětech nervů. Vysoký obsah hořčíku zase prospívá kůži, vlasům a nehtům. Thiamin má blahodárný vliv na psychickou činnost a činnost srdce. Železo, měď a mangan v nich obsažené mají pozitivní vliv na krvetvorbu a zvyšování imunity. Para ořechy (Bertholletia excelsa) se prodávají ve skořápce nebo jako vylouskaná jádra. Jedí se přímo nebo se přidávají do cukroví a dortů.

 

Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2743/656kJ/kcal, bílkoviny 14,3g, sacharidy 12,3g,-z toho cukry 2,3g, tuky 66,4g (-z toho nasycené mastné kyseliny 15,1g), vláknina 7,5g, sůl 0g. 

 

 Způsob skladování:   Skladujte při teplotách do 20°C a chraňte před přímým slunečním zářením.

Výrobek obsahuje alergen:   Para ořechy a může obsahovat stopy arašídů a jiných ořechu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: